Græskarboller

Ingredienser nok til 15 boller

25 g gær
½ l koldt vand
1 spsk. salt
2 håndfulde græskarkerner

300 g fint durummel
250 g hvedemel

Bollerne laves over 2 dage.

Fremgangsmåde:

Start aftenen før bollerne skal spises. Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt salt, græskarkerner og rør melet i til du har en tung og klistret dej (skal være klistret!)

Sæt skålen, med et klæde over, køligt eller i køleskabet natten over.

Tænd for ovnen (alm. ovn) på 225 grader. Fordel ca. 15 klatter dej på en bageplade med bagepapir. Drys eventuelt lidt mel over bollerne og lad dem hæve i ca. 15 minutter.

Bag bollerne i 15 til 20 minutter eller til de begynder at blive gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *