Strik En Karklud

Strik en karklud

Hvad gør man når man er rastløs?
Man kunne for eksempel strikke karklude. I årevis har jeg strikket vaskeklude når jeg så fjernsyn og nu er det ligefrem blevet trendy.

Læs mere
La Sella Golf Resort

La Sella Golf Resort

Tag forskud på foråret på Costa Blanca med Golf Plaisir.
I år var vi med Golf Plaisir på La Sella Golf og SPA Resort. Hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen i Alicante.

Læs mere
Nattergaletur I Gilleleje Golfklub

Nattergaletur i Gilleleje Golfklub

Nattergalen synger i Gilleleje Golfklub På en flot majmorgen kunne turledere Erik Schaumburg og Janne Aarre sige godmorgen til 38 fugle- og naturinteresserede deltagere (både golfere og ikke golfere). Det var andet år at Gilleleje Golfklubs medlemmer arrangerede fugletur på…

Læs mere
Klidboller

Klidboller

Klidbollerne er sunde og rigtigt gode til madpakken eller til picnickurven, for de er lidt flade. Lav en dobbelt portion så du har nogen i fryseren. Opskriften er fra Suveræn Sommer/Politikens Forlag - med små ændringer.

Læs mere
Havtorn Sirup

Havtorn sirup

Havtorn sirup er perfekt på A38, yoghurt naturel eller på havregrøden. Og så er den også glimrende til bagte grøntsager, i salatdressinger, og ikke mindst til pandekager eller is.

Læs mere
Mølle Golfklub

Mølle Golfklub

I Sverige, på spidsen af Kullen, finder man Mølle Golfklub og Kullagårdens Wärdshus. Mere har man ikke brug for hvis man vil spille og bo godt. Stedet er et besøg værd.

Læs mere