Syltede Rødbeder

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder er gode til en rugbrødsmad med leverpostej, men går også godt sammen med skipperlabskovs. Rødbederne kan holde sig i lang tid - så lav et par glas når de er i sæson.

Læs mere
Orangemarmelade

Orangemarmelade

Alene duften i køkkenet når marmeladen koges er grund nok til at lave denne marmelade. Der er brun farin i denne opskrift - det giver en flot farve og speciel "engelsk" smag.

Læs mere
Hokkaido Og Rødbeder

Hokkaido og rødbeder

Hokkaido er et stort orange græskar. Ikke helt den samme type som nogen bruger til Halloween. Den er sødere og ikke så melet. Genial til ovnretter og suppe på en kølig sensommer- eller efterårsdag.

Læs mere
Thaisild Med Appelsin

Thaisild med appelsin

Mine første hjemmelavede sild var efter denne opskrift som jeg fandt i et dameblad. Siden er der kommet andre slags til. I denne opskrift er der brugt marinerede sild og ikke ferske sild.

Læs mere
Flutes Med æble

Flutes med æble

Hvis man blander revet æble i dejen vil flutes blive mere fugtige og holdbarheden længere. Lav en større portion og gem dem i fryseren. Pynt flutes med forskellige krydderier.

Læs mere
Grahamsboller

Grahamsboller

Grahamsmel, kærnemælk og honning i disse boller giver en fin sprød skorpe. En portion er nok til ca. 32 boller eller 2 brød. Det er en af mine yndlingsopskrifter.

Læs mere