Thaisild med appelsin

Ingredienser nok til 2 store glas

6 marinerede sildefileter

2-3 økologiske appelsiner
200 g. semi-soltørrede tomater

Sildelage:

ca. 1 liter lagereddike
½ liter vand
ca. ½ kg. sukker
1 spsk. syltekrydderi (uden chili)
1 løg

2 laurbærblade
1 spsk. sorte peberkorn
1 bundt dild + skærme (hvis man har det)

Fremgangsmåde:

Start med at koge sildelagen. Kog eddike og vand op, tilsæt sukker og resten af ingredienserne.
Kog lagen under låg i ca. 30 min. Lagen afkøles.

Skær sildefileterne i mundrette stykker og drys strimlet appelsinskal og grofthakkede tomater over. Tilsæt appelsinfileterne og hæld til sidst den afkølede lage over, så den dækker.

Serveringsforslag:

Serveres med rugbrød, øl og snaps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *