skip to Main Content

La Sella Golf Resort

Tag forskud på foråret på Costa Blanca med Golf Plaisir.

Dette forår gik golfturen til Alicante området. I år var vi med Golf Plaisir på La Sella Golf og SPA Resort. Hotellet ligger ca. en times kørsel fra lufthavnen i Alicante på Costa Blanca.

Vi blev mødt af vores golfvært på hotellet ved ankomsten. Gruppen var hans første, så vi var spændte på hvordan opholdet ville forløbe. Men han fik styret os fint igennem begge uger – så stor ros til Jan Stenbom. Faktisk bliver han kaldt Janne og det gav lidt forviklinger da der også var en tredje mand der hed Janne. Hvis I ikke ved det så er man dreng når man hedder Janne i Sverige og det er jeg jo ikke :-)

Vores ophold var booked til 2 uger så vores svenske sprog blev virkelig pudset af. Først i uge kom der 2 danskere og vi kunne endelig tale på vores eget modersmål. Lidt befriende :-)

Hotellet havde SPA og GYM så der var lagt op til afslapning og træning ind imellem golfspillet. Desværre var den udendørs pool ikke opvarmet, hvilket jeg ellers havde glædet mig til. Et dyp på første dagen og jeg måtte erkende at det var alt for koldt for mig.  Hotellet var dejligt og personalet meget servicemindede. Maden var god og der var fisk, salat og frugt hver aften, men man bliver nu alligevel træt af buffetmad efter en uges tid.

På vores onsdagsfridage besøgte vi den nærliggende lille by Jesus Pobre (ca. 800 indbyggere) og desuden de større byer Dénia (ca. 42.000 indbyggere) og Xàbia (ca. 30.000 indbyggere). Smukke byer med gamle gader, huse og de største havde desuden havne. Området er meget frugtbart med appelsin, grapefrugt, vinstokke, mandel, japansk mispel og figner. Der hersker en rolig og hyggelig stemning og her i foråret er turismen næsten ikke synlig.

Selve golfbanen på La Sella Golf og SPA Resort  har 3 sløjfer og dermed 27 huller. Jeg havde nok forventet nogle bedre fairways, men området har ikke været begunstiget med så meget regn. Dette betød at fairways var rimelig tørre og hårde. Green var dog fine og reelle.

Alt i alt en dejlig tur til Spaniens Costa Blanca hvor det bare gjaldt om at suge varmen og solen til sig – og begge dele var der nok af. 14 dage og så hjem til minus 10 grader i Danmark – tja, nu kommer foråret vel også snart – og jeg er klar!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top