skip to Main Content

Naturguide Gilleleje Golfklub

I 2008 lavede jeg den første Naturguide og det var naturligvis til min egen bane, Gilleleje Golfklub.

Den blev trykt i lommeformat. Men ændringer af hulforløb og naturens forandring gjorde det nødvendigt at opdatere indholdet i 2016. Det blev dog kun en digital version. MEN nu i 2022 er der igen en trykt version af Naturguide. Her beskrives nogle af de naturoplevelser som venter jer ude på banen – hul for hul.

Ved at dele min interesse for naturen, har jeg fået flere til at bemærke de små og store naturmirakler som findes – ude på golfbanen.

Gilleleje Golfklub har en meget smuk og varieret bane med masser af træer og en rough med mange planter. Derfor er der også mange fugle på banen. Vi glæder os især over nattergalen og gøgen som underholder os i de tidlige sommermåneder. Faktisk arrangerer vi fugleture for fugle- og naturinteresserede. I 2016 & 2018 blev der arrangeret to ture, fordi der var mange der ville med. Og flere blev en del klogere på fuglenes navne og især deres stemmer.

En stor tak for inspiration fra mine tidligere kolleger Peter Uhl Pedersen og Peter Jørgen Petersen, som jeg arbejdede med i 10 år på Esrum Møllegård. De formåede at få mig til at SE naturen.

Klubhuset med Restaurant 19.

Klubhuset i Gilleleje Golfklub med restauranten.

Hul 14 på Gilleleje Golfklub med den lille pavillon til højre, hvor der er toiletter, vand og en automat med øl og sodavand.

Hul 14 og Midtvejspavillonen med toilet etc.

Den nye aflange sø på hul 2 på Gilleleje Golfklub. Banens sværeste hul.

Lagunen på hul 12.

Hul 15 på Gilleleje Golfklub.

På vej mod greenen på hul 15.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top