skip to Main Content

Naturguide Gilleleje Golfklub

I 2008 lavede jeg den første Naturguide og det var naturligvis til min egen bane, Gilleleje Golfklub.

Den blev trykt i lommeformat. Men ændringer af hulforløb og naturens forandring i det hele taget gjorde det nødvendigt at opdatere indholdet. I 2016 udkom den reviderede udgave. Den er udelukkende i en digital version, modsat den i 2008, som blev trykt. Naturguiden beskriver hul for hul nogen af de naturoplevelser som venter jer ude på banen.

Ved at dele min interesse for naturen, håber jeg at flere får øjnene op for nogle af de små og store naturmirakler som findes.

Gilleleje Golfklub har en meget smuk og varieret bane med masser af træer og en rough med mange planter. Derfor er der også mange fugle på banen. Vi glæder os især over nattergalen og gøgen som underholder os i de tidlige sommermåneder. Faktisk arrangerer vi fugleture for fugle- og naturinteresserede. I 2016 & 2018 blev der arrangeret to ture, fordi der var mange der ville med. Og flere blev en del klogere på fuglenes navne og især deres stemmer.

Teksterne i Naturguiden er blevet til i samarbejde med biologerne Peter Uhl Pedersen og Peter Jørgen Petersen som jeg arbejdede sammen med i 10 år på Esrum Møllegård.

Klubhuset med Restaurant 19.

Klubhuset i Gilleleje Golfklub med Restaurant 19.

Hul 14 på Gilleleje Golfklub med den lille pavillon til højre, hvor der er toiletter, vand og en automat med øl og sodavand.

Hul 14 og Midtvejspavillonen med toilet etc.

Den nye aflange sø på hul 2 på Gilleleje Golfklub. Banens sværeste hul.

Lagunen på hul 12.

Hul 15 på Gilleleje Golfklub.

På vej mod greenen på hul 15.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top