skip to Main Content
Kryddersild med fennikel

Kryddersild med fennikel

Køkkenchefen Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro er ophavsmand til denne opskrift, og den var for god til ikke at dele med jer. Jeg har lavet den mange gange og med mange forskellige grøntsager.
Læs mere
Kronborgsild med grøntsagstern

Kronborgsild med grøntsagstern

Efter adskillige fisketure med mange sild på krogen har jeg lært at filetere fiskene. Og efter en tid googlede jeg opskrifter med ferske sild. Denne opskrift er faktisk fra Konventum og smager super godt.
Læs mere
Calamondin marmelade

Calamondin marmelade

Indrømmet - det tager tid! Man køber et Calamondin træ. Så venter på at de små mandarinlignende frugter er modne. Så skærer man den i fine skiver og så ...... Men opskriften er speciel og det hele værd.
Læs mere
Tomatsalsa

Tomatsalsa

Når det er tomatsæson, og tomaterne er store og billige, så er det tid til at lave en salsa som man kan have glæde af i mange dage. Måske har du selv tomater i drivhuset?
Læs mere
Jordbær i bakker - lige til marmelade

Jordbærmarmelade

Den klassiske marmelade med smag af sommer. Har du har mange jordbær kan de fryses til senere på året - så bliver det næsten sommer igen. Marmeladen bliver ligeså god med frosne bær.
Læs mere
Opskrift på rufler

Rufler

Rufler til madpakken - rufler til suppen - rufler aftenens ostemad. En våd dej som man lige skal lære at arbejde med. Snit med en spatel trekanter ud af dejen.
Læs mere
Opskrift på pitabrød med krydderier

Pitabrød

Pitabrød kan bruges til alle rester fra køleskabet. Bag en stor portion og læg nogen i fryseren til en dag du ikke lige er inspireret til at kokkerere.
Læs mere
Back To Top