skip to Main Content

Naturguide Københavns Golf Klub

I 2010 kom Naturguide til Københavns Golf Klub “på gaden”.

Det var resultatet af et næsten 2 år langt arbejde, som trak ud fordi de fleste af banens bunkere skulle omlægges.

Banedesignet til denne linksbane (ældste type golfbane) skulle se ud som i golfens hjemland, Skotland, hvor alle bunkerkanter skal være synlige når man spiller op imod dem. Fagfolk blev hentet ind Skotland og der blev sat hegn om alle greens og områder hvor der blev arbejdet.
Det umuliggjorde mine bedste intentioner om fotografering, men der var vældig god tid til at gennemarbejde alle tekster og planlægge hvordan Naturguiden skulle se ud.

I 2009 blev det igen muligt at fotografere og jeg var stolt og glad da den endelig var trykt og kunne afleveres i klubben i 2010.

Den tidligere formand Hans Victor skrev i forordet til Naturguiden:

Det er med stolthed at vi nu kan præsentere en Naturguide til banen. Denne publikation falder smukt ind i vores profil og ønsker om at udvikle os til en grøn golfklub. Vi har allerede et meget skånsomt program omkring anvendelsen af pesticider på banen. Med denne Naturguide håber vi at medlemmer og gæster får en endnu større oplevelse. Både af de store og de små naturvidundere der findes i vores unikke omgivelser.

Naturguiden er udviklet af Janne Aarre med hjælp fra blandt andet Skov- og Naturstyrelsen, Hovedstaden i planlægningsfasen. Hulforløbet er det fra 2010 gældende.
Jeg vil godt takke alle parter for det vellykkede resultat. Vi håber medlemmer og gæster vil tage godt imod dette nye og værdifulde initiativ.

Naturguide til Københavns Golf Klub kan stadig købes i klubben.

Du kan downloade Naturguiden her på siden.

Københavns Golfklub
Københavns Golfklub
Københavns Golfklub
Københavns Golfklub

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top