Skip to content

Tomatsalsa

Ingredienser til 1 patentglas (mellem størrelse)

15 mellemstore cocktailtomater
1 stort rødløg
1 lille bdt. frisk koriander
2 store fed hvidløg

1/2 dl. olivenolie
1/4 dl. chiliolie
1/2 dl. ketchup
1 spsk. citronsaft
reven citronskal
1/2 tsk. chiliflager
evt. tabasco
groft salt

Fremgangsmåde:

Skær tomaterne i små firkanter og læg dem i en si så noget af vandet sies fra. Snit rødløget fint og pres hvidløgene. Hak koriander, riv citronen og pres saften ud. Bland det hele sammen og tilsæt olier, ketchup og chili (efter smag). Smag det hele til med groft salt og evt. lidt tabasco hvis man er til den stærke smag.

Kommentar:

Salsaen kan bruges som tilbehør til alle typer fisk og kød, men kan også bruges til Bruschetta.
Rist nogle skiver brød og dryp lidt olivenolie på. Læg salsaen på brødet. Pynt evt. med lidt frisk basilikum på toppen.

Stil salsaen i køleskabet. Den kan holde sig i flere uger.

Janne Aarre

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top