Skip to content

Müsli

Ingredienser nok til 1 stort patentglas

125 g honning
40 g rapsolie (½ dl)

100 g finvalsede havregryn
70 g solsikkekerner
75 g mandler
60 g hasselnødder

Fremgangsmåde:

Olie og honning røres sammen i en gryde ved lav varme.

Kom de tørre ingredienser ned i massen og rør så ”væden” fordeles godt. Kom bagepapir på en på en bageplade og fordel de blandede ingredienser ud over hele pladen.
Bag Müslien i ovnen ved 160 grader (varmluft) i ca. 10 til 15 min.

Lad det afkøle på bagepapiret til det er helt tørt.
Slå de store stykker fra hinanden.

Kommentar:

Gem din müsli i et patentglas, så holder den sig sprød i lang tid.
Man kan selv eksperimentere med indholdet i müslien. Prøv eks. at komme græskarkerner og hørfrø i.

Janne Aarre

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top