Er du lækkersulten er vafler hurtig at bikse sammen. Alle ingredienserne er næsten altid i skabet. Vaflerne er dejligt sprøde.
Müsli
Ingredienser nok til 1 stort patentglas
125 g honning
40 g rapsolie (½ dl)
100 g finvalsede havregryn
70 g solsikkekerner
75 g mandler
60 g hasselnødder
Fremgangsmåde:
Olie og honning røres sammen i en gryde ved lav varme.
Kom de tørre ingredienser ned i massen og rør så ”væden” fordeles godt. Kom bagepapir på en på en bageplade og fordel de blandede ingredienser ud over hele pladen.
Bag Müslien i ovnen ved 160 grader (varmluft) i ca. 10 til 15 min.
Lad det afkøle på bagepapiret til det er helt tørt.
Slå de store stykker fra hinanden.
Kommentar:
Gem din müsli i et patentglas, så holder den sig sprød i lang tid.
Man kan selv eksperimentere med indholdet i müslien. Prøv eks. at komme græskarkerner og hørfrø i.
This Post Has 0 Comments