Er du lækkersulten er vafler hurtig at bikse sammen. Alle ingredienserne er næsten altid i skabet. Vaflerne er dejligt sprøde.
Græskarboller
Ingredienser nok til 15 boller
25 g gær
½ l koldt vand
1½ tsk. salt
2 håndfulde græskarkerner
300 g fint durummel
250 g hvedemel
Bollerne laves over 2 dage.
Fremgangsmåde:
Start aftenen før bollerne skal spises. Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt salt, græskarkerner og rør melet i til du har en tung og klistret dej (skal være klistret!)
Sæt skålen, med et klæde over, køligt eller i køleskabet natten over.
Tænd for ovnen (alm. ovn) på 225 grader. Fordel ca. 15 klatter dej på en bageplade med bagepapir. Drys eventuelt lidt mel over bollerne og lad dem hæve i ca. 15 minutter.
Bag bollerne i 15 til 20 minutter eller til de begynder at blive gyldne.
This Post Has 0 Comments