Vegansk Nøddepostej er en god ret som er rimelig mættende. Passer fint til en vegansk middag sammen med en god salat. Butterdejen får det hele til at hænge sammen. God til julemad!
Müsli
Ingredienser nok til 1 stort patentglas
125 g honning
40 g rapsolie (½ dl)
100 g finvalsede havregryn
70 g solsikkekerner
75 g mandler
60 g hasselnødder
Fremgangsmåde:
Olie og honning røres sammen i en gryde ved lav varme.
Kom de tørre ingredienser ned i massen og rør så ”væden” fordeles godt. Kom bagepapir på en på en bageplade og fordel de blandede ingredienser ud over hele pladen.
Bag Müslien i ovnen ved 160 grader (varmluft) i ca. 10 til 15 min.
Lad det afkøle på bagepapiret til det er helt tørt.
Slå de store stykker fra hinanden.
Kommentar:
Gem din müsli i et patentglas, så holder den sig sprød i lang tid.
Man kan selv eksperimentere med indholdet i müslien. Prøv eks. at komme græskarkerner og hørfrø i.
This Post Has 0 Comments