Er du lækkersulten er vafler hurtig at bikse sammen. Alle ingredienserne er næsten altid i skabet. Vaflerne er dejligt sprøde.
Thaisild med appelsin
Ingredienser til 2 store glas
6 sildefileter (ferske eller marinerede)
2-3 økologiske appelsiner
200 g. semi-soltørrede tomater
Sildelage:
ca. 1 liter æbleeddike
½ liter vand
ca. ½ kg. sukker
1 spsk. syltekrydderi (med eller uden chili)
1 løg
2 laurbærblade
1 spsk. sorte peberkorn
1 bundt dild + skærme (hvis du har det)
Fremgangsmåde:
Start med at koge sildelagen. Kog eddike og vand op, tilsæt sukker og krydderier.
Kog lagen under låg til sukkeret er opløst. Lad den afkøle.
Skær sildefileterne i passende bidder og læg dem i et atamonskyllet glas. Drys strimlet appelsinskal, grofthakkede soltørrede tomater og løgringe over. Tilsæt appelsinfilleterne og hæld den afkølede lage over, så den dækker glassets indhold.
Serveringsforslag:
Serveres med rugbrød, øl og snaps.
Prøv også Kryddersild med fennikel.
This Post Has 0 Comments