Skip to content

Thaisild med appelsin

Ingredienser til 2 store glas

6 sildefileter (ferske eller marinerede)

2-3 økologiske appelsiner
200 g. semi-soltørrede tomater

Sildelage:

ca. 1 liter æbleeddike
½ liter vand
ca. ½ kg. sukker
1 spsk. syltekrydderi (med eller uden chili)
1 løg

2 laurbærblade
1 spsk. sorte peberkorn
1 bundt dild + skærme (hvis du har det)

Fremgangsmåde:

Start med at koge sildelagen. Kog eddike og vand op, tilsæt sukker og krydderier.
Kog lagen under låg til sukkeret er opløst. Lad den afkøle.

Skær sildefileterne i passende bidder og læg dem i et atamonskyllet glas. Drys strimlet appelsinskal, grofthakkede soltørrede tomater og løgringe over. Tilsæt appelsinfilleterne og hæld den afkølede lage over, så den dækker glassets indhold.

Serveringsforslag:

Serveres med rugbrød, øl og snaps.

Prøv også Kryddersild med fennikel.

Janne Aarre

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top