Let og hurtig opskrift på en saftig kokoskage med hindbær. Her kan du også bruge andre former for bær. Kan laves dagen før eller tages ud af fryseren.
Thaisild med appelsin
Ingredienser til 2 store glas
6 sildefileter (ferske eller marinerede)
2-3 økologiske appelsiner
200 g. semi-soltørrede tomater
Sildelage:
ca. 1 liter æbleeddike
½ liter vand
ca. ½ kg. sukker
1 spsk. syltekrydderi (med eller uden chili)
1 løg
2 laurbærblade
1 spsk. sorte peberkorn
1 bundt dild + skærme (hvis du har det)
Fremgangsmåde:
Start med at koge sildelagen. Kog eddike og vand op, tilsæt sukker og krydderier.
Kog lagen under låg til sukkeret er opløst. Lad den afkøle.
Skær sildefileterne i passende bidder og læg dem i et atamonskyllet glas. Drys strimlet appelsinskal, grofthakkede soltørrede tomater og løgringe over. Tilsæt appelsinfilleterne og hæld den afkølede lage over, så den dækker glassets indhold.
Serveringsforslag:
Serveres med rugbrød, øl og snaps.
Prøv også Kryddersild med fennikel.
This Post Has 0 Comments