Vegansk Nøddepostej er en god ret som er rimelig mættende. Passer fint til en vegansk middag sammen med en god salat. Butterdejen får det hele til at hænge sammen. God til julemad!
Rødbederelish
Ingredienser nok til 1 stort glas
500 g rødbeder
1 løg
1 spsk. olie
1 dl. tørrede tranebær
1 dl. grøntsagsbouillon
1 dl. balsamico-eddike
1 dl. rørsukker
salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl de rå rødbeder og skær dem i små firkanter og skær løget i små tern. (OBS: billedet viser hele rødbede-skiver!)
Svits rødbeder og løg i olien. Tilsæt tranebær og bouillon. Kog under låg i ca. 10 min. og tilsæt balsamico-eddike og rørsukker.
Kog dem derefter uden låg i 5 min. Smag til med salt og peber. Rødbederelishen kommes i et atamonskyllet rødbedeglas og afkøles.
Lav denne relish et par dage før den skal bruges, så smager tranebærrene mere igennem.
Serveringsforslag:
Brug den som tilbehør til f.eks. frikadeller eller leverpostej til frokostbordet eller andre retter hvor “surt” passer til.
This Post Has 0 Comments