Klidboller er sunde og rigtig gode til madpakken eller til picnickurven. Lav en dobbelt portion så du også kan lægge nogle i fryseren. Opskriften er fra Suveræn Sommer/Politikens Forlag - med små ændringer.
Kikærtefrikadeller er en god vegetarret. Der er masser af halvstærke krydderier og grøntsager i og de holder forbavsende godt sammen i "dejen" når man skal steger dem.
Tærten er med grønkål, rød peber og fetaost. Men hvis køleskabet byder på andre madvarer - så brug dem. Læg halvdelen af dejen i fryseren, så har du næste gang skal "tømme køleskabet".
En stor stak billeder med dyr, natur og mennesker fra turen til Sydafrika. Mange af billederne er fra området omkring Olifant River (Nyati Safari Lodge).
Denne müsli smager bare så meget bedre end den man kan købe. Prismæssigt er den måske dyrere, men man kan jo eksperimentere med ingredienserne. Holder sig knasende i et patentglas.
En meget lækker marmelade, men pas på når du plukker havtorn for der er mange torne på grenene. Havtorn er meget rig på vitamin C og vokser i sandede områder - for det meste i Danmarks klitområder.
En uge i Bulgarien på matchtur med Krone Golf Tours og Henrik Zacho i blandet vejr - blæst, regn og lidt sol - heldigvis den dag vi spillede Thracian Cliffs.
Når man nu ikke er helt vild med stikkelsbærgrød så er denne stikkelsbærrelish sagen. Godt tilbehør til fisk og kylling hvor man har behov for krydderier til at give smag.